Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty Chalet Bluebell

Blaasveldstraat 74B, 2830 TISSELT

GSM 0498 371 493

Over ons 

Wat Beauty Chalet Bluebell uniek maakt

Beauty Chalet Bluebell werd in mei 2010 opgericht door schoonheidsspecialiste Nathalie Moens. Nathalie behaalde haar diploma in 2008 te Mechelen waarna ze verder ervaring opdeed in andere schoonheidsinstituten. Na twee jaar begon het te kriebelen om een eigen zaak te starten en zo zag Beauty Chalet Bluebell het levenslicht.

Wat de zaak zo uniek maakt is dat ze daadwerkelijk gehuisvest is in een chalet wat zo zijn eigen charmes heeft. Daarnaast doet Nathalie haar werk met veel toewijding: ze verwent iedereen met het nodige comfort en dat steeds met onstopbaar enthousiasme. Ook de persoonlijke aanpak van Nathalie maakt dat klanten tevreden terugkeren. Een babbel en een lach zijn namelijk altijd op hun plaats.

De Chalet ligt in het rustige dorp Tisselt te midden van het groen. Door de nabijheid van de A12 is de zaak vlot bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en op de parking van Sporting Tisselt in de Blaasveldstraat.

0